Vanderfeenopreis

Ontdek de wereld, plekje voor plekje...

Pittige reis

Zondagmorgen vroeg wakker. Zachtjes tikt de regen tegen het caravanraam (of was het nou zolderraam). Dus binnen eten en daarna gauw weer op zoek naar de juiste weg. Lekker vroeg weer weg (8.02 uur). Heerlijk rustig op de weg. Zo hadden we het de hele dag wel willen hebben, maar dat was helaas niet het geval. Na kerktijd werd het toch aardig druk op de snelweg en rond het middaguur was het gewoon superdruk. Behoorlijk veel vertraging en een aantal stevige files. We hadden gehoopt een stevige ruk te kunnen maken vandaag, maar vanmiddag leek dat niet te gaan lukken.

Tijdens de lunch kwamen een prachtige combinatie tegen. Een mooie grote Volvo XC60 met daarachter een zeer ruim boodschappenkrat op wielen. Lachwekkend om te zien.

IMG_1195

Zo rond een uur of 16.00 uur werd de weg weer rustig en hebben we besloten toch door te rijden tot Narbonne. Een stevige ruk met als voordeel dat we daardoor morgen maar 2,5 uur in de auto hoeven te zitten en niet weer een lange dag hebben. Goed plan, uitvoering ook gelukt, maar dat doen we niet weer. Erg zwaar, met name het laatste stuk.

Op camping La Nautique net voorbij Narbonne aangekomen, hebben we een k-plekje toegewezen gekregen, maar ja het is voor 1 nacht. Veel losgeslagen jeugd hier, zal we een onstuimig nachtje worden. Levi wil graag volgende keer weer dezelfde plek hebben als we naar Spanje gaan, want we hebben een eigen douchecel, wc en wasbak, met daarin een paar eigen huisdiertjes luisterend naar de naam Salamander.

De camping ligt aan de monding van een inham van de zee. Met de ondergaande zon een prachtig tafereel...

IMG_1199