Vanderfeenopreis

Ontdek de wereld, plekje voor plekje...

Levi XL

Levi wordt later een succesvol zakenman.
IMG_1256
Die conclusie heb ik getrokken na een paar willekeurige voorvallen. Zo was op een eerdere foto al te zien dat Levi van groot houdt. Hij drinkt uit flessen van 8 liter, een broodje pasta komt uit een pot van jawel 5 kilo, en een zwemband is geen zwemband als hij niet in XL uitvoering is. Ofwel Levi denkt en doet groot.

IMG_1261
De afgelopen dagen is het een beetje wisselvallig geweest qua weer. Nog steeds 10 keer beter als de berichten uit NL, maar zon en schaduw wisselden elkaar hier af.
IMG_1264
Gisteren (zondag) zijn we naar de markt in San Feliu geweest. Daar heeft Noah zijn vakantiecentjes goed besteed en heeft zich geneutraliseerd tot Spanjaard, luisterend naar de naam Iniesta met nummer 6. Maar ja, wie wil er nou in een Oranje-shirt rondlopen? Nou niemand dus, want die zie je dus ook nergens. Lekker verse fruitshakes gedronken en uiteraard even een terrasje bezocht voor een lekker bakje koffie.

De ATB-routes hier zijn fenomenaal mooi. Het is even wennen aan stijging- en afdalingspercentages, maar we komen op de meest prachtige locaties met de mooiste vergezichten. Ze hebben hier een paar routes uitgezet, te weten: de geel/witte en de rood/witte, alhoewel ik verwacht dat ze met de rood/witte iets anders bedoeld hebben :-).

IMG_1277

Ter illustratie een paar mooie plaatjes van wat we zoal onderweg tegenkomen.

IMG_1271 IMG_1274 IMG_1251

Zojuist kreeg ik van Hilde de opmerking (ze leest altijd de verhaaltjes ter goedkeuring...) dat het wel leek of alleen de mannen op vakantie zijn en dat zij niet mee is. Nu kan ik natuurlijk melding maken dat ze vanmorgen haar huishoudelijke woede heeft losgelaten op de caravan, maar dat is natuurlijk niet zo leuk. Ook is het niet zo leuk om te vertellen dat ze nog steeds geen stretchbed van haar man heeft gehad of .... Moraal van het verhaal, we gaan extra goed ons best doen om de avonturen van Hilde ook op de gevoelige plaat vast te leggen en te omlijsten met mooie verhalen, want de avonturen zijn er zeker. Wordt vervolgd...

Tot slot nog een prijsvraag. Waar kijken de mannen naar. Is het een vrouw, iets technisch of.... De prijs (een lekkere fles lokale rosé, wordt verloot onder de inzenders.

IMG_1280