Vanderfeenopreis

Ontdek de wereld, plekje voor plekje...

Gearriveerd

Het heeft gisteren toch geloond (het afzien in de auto). Vannacht goed geslapen en 8.15 uur waren we alweer onderweg. Lekker rustig en om 10.30 uur kwamen we alweer op de camping aan. We hebben een superplek! De buurtjes stonden al op hun plekje. We hebben de caravan neergezet, de uitrusting uitgestald en de jongens konden niet wachten om te gaan zwemmen. Want het is natuurlijk geen vakantie zonder zwemmen. Klassieke verdeling. Moeders mee met de kids en vaders haringen slaan en rotzooi opruimen. We kijken over het weiland uit naar de bergen / heuvels. We hebben prachtig uitzicht.

IMG_1205

Na het middageten zijn we nog ff lekker naar het strand geweest. Levi was er gelijk klaar voor, Noah had (zoals gewoonlijk) wat meer tijd nodig om te wennen. Na zes rondjes om de parkeerplaats hadden we geluk en konden we de auto kwijt.

Vanavond pannenkoeken gebakken op de Skottel. Ging super! Daarna nog ff lekker wezen hardlopen. Best even wennen, berg af- en oprennen. Als fietser ben je een soort god hier, dan rijden ze met een boog om je heen. Als loper krijg je die behandeling niet en ik moet dus op zoek naar wat meer veiligere looproutes. Morgenochtend met Peter op de ATB.