Vanderfeenopreis

Ontdek de wereld, plekje voor plekje...

Bijles

Soms ben je op het juiste moment op de juiste plaats en soms op het juiste moment op de verkeerde plaats. Allereerst de juiste plek en het juiste moment.
IMG_1220
Daar zijn wij getuige geweest van een undercover operatie die zijn weerga niet kent. In het diepste geheim heeft de Italiaanse voetbalselectie bijles gehad. Waar? Nou bij de Spanjaarden natuurlijk. Uit zeer welingelichte bron (eigen waarneming) kunnen wij u melden dat de Italiaanse spelersbus Spanje is binnengereden. Nu snap ik dat voor de ongelovigen dit een belachelijk verhaal is, want dan had het wel op alle nieuwssites gestaan, maar heus wij bieden jullie deze primeur. Als bewijs bijgaande foto.


Vervolgens het juiste moment met de verkeerde plek. Helaas zijn wij tijdens onze vakantie getuige geweest van een massamoord. Ja, dat is schrikken hè! Het ergste van alles was, dat dit op onze standplaats is gebeurd. We werden overstelpt met lui die kwaad in de zin hadden bij ons. We konden het zelf niet meer aan en hebben hulp gezocht. Die hulp bleek echter dermate bedreven in massaslachtingen dat je zou denken dat ze bij Mladic in de leer is geweest. Resultaat duizenden doden. Bizar verhaal toch, en allemaal liggen ze begraven op onze plek. Maar ja, ......hadden ze maar geen mier moeten worden.

Dag 3, een lekkere rustig dag. Na 2 dagen strand hebben we vandaag de lokale markt bezocht en de verse ingrediënten voor de avondmaaltijd aangekocht, een kopje cafe con Leche op het terras gedronken, gezwommen in het zwembad en een bezoekje gebracht aan de Decathlon, alwaar Levi het aan heeft gedurfd om echte zwemvliezen te kopen. Dit nadat hij de afgelopen dagen al druk geoefend heeft met snorkelen. Het gekke bij Levi is dat hij beter onderwater kan zwemmen als boven water.

IMG_1219 IMG_1212

Noah heeft ook al heel veel gesnorkeld en is samen met de buurtjes op jacht geweest naar ”de Octopus”. Ondanks de imposante verhalen van Peter is hij niet meer gesignaleerd. Wel hebben we een paar neven en nichten van Freddy gezien.