Vanderfeenopreis

Ontdek de wereld, plekje voor plekje...

Naar huis

Inmiddels is het alweer 19 augustus en is het alweer 4 weken geleden dat we onze vakantie hebben afgesloten. Gezien het weer in Nederland smachten we alweer naar een paar lekkere warme dagen. En zoals het vaak gaat, het echte vakantiegevoel ontstaat pas na afloop van de vakantie. Dan ben je er net aan gewend om het vervolgens weer te moeten missen.

Uiteindelijk zijn we donderdagochtend de 21e juli gaan rijden. Het weer in Frankrijk zag er niet erg best uit, dus dan maar op huis aan. De reis ging zeer voorspoedig en de caravan bleef maar lekker achter ons aan rollen. Doelstelling was om Luxemburg danwel België te bereiken en dan de vrijdag het laatste stukje. Maar zoal altijd slaat dan het „ ik ben bijna thuis” dilemma toe. Het was pas 14.30 uur toen we al bij Luxemburg waren, dus toch maar doorrijden, onderweg een hapje eten, om vervolgens rond 22.00 uur in Harderwijk aan te komen.

Al met al een heerlijke vakantie gehad. Terugkijkend hebben wij nog veel mazzel gehad met het weer gezien de wisselvalligheid in Europa. Volgend jaar staat alvast in ding vast en dat is dat we in ieder geval nog een keer naar Begur in Spanje willen. Uiteraard weer met de caravan (tenminste als we dan een trekhaak hebben).