Vanderfeenopreis

Ontdek de wereld, plekje voor plekje...

Even een update

Zachtjes tikt de regen tegen de zolder ...ehhh caravanraam. Tijd dus om even een paar dagen in te halen. Internet moet nog aangelegd worden hier, dus het is even zoeken hoe we de stukjes kunnen uploaden. In het laatste stukje hadden we al melding gemaakt van het bezoekje aan de CAP (plaatselijke 1e hulp). Zodra de wond zou gaan infecteren moesten we weer terugkomen. Nou vrijdagmorgen was het al zover. Met het kundige oog van Annemarie en het minder kundige oog van ondergetekende was duidelijk te zien dat de wond er alles behalve rustig en schoon uitzag. Alhoewel de caravan klaar stond voor vertrek zijn we toch nog even naar de 1e hulp weer gegaan. Daar werd ons duidelijk gemaakt dat het goed was dat de wond de eerste dagen ging infecteren, daar was ook het zalfje voor. Door het infecteren zou het restant steentjes als vanzelf uit de voet wegrotten. Een wat andere aanpak, maar wie weet minstens zo effectief. Nadat we de kids weer bij Peter en Annemarie hebben opgehaald zijn we net voor 13.00 uur alsnog vertrokken uit Spanje. We hebben alvast besloten dat we volgend jaar zeker nog een keer naar Spanje (lees Begur) willen. De reis naar de Ardeche ging goed, wel erg veel wind wat goed te voelen was aan de caravan. ’s Avonds in bed voelde ik nog de caravan achter de auto bewegend op het ritme van de windvlagen. Tegen 18.30 uur waren we op onze plek van bestemming. Dit keer geen Harry en Barry om de caravan op zijn plaats te zetten. Maar als volleerd caravangangers hebben we dat zelf gedaan. Overigens Harry en Barry zijn de 2 weken geleden zo behulpzame ’knechten’ van de camping die zonder discussie alle caravans op hun plaats zetten. Gezien de drukte is die service schijnbaar niet meer nodig. Of de heren daadwerkelijk Harry en Barry heten weten we niet. Dit zijn de bijnamen die ze hebben ontvangen van Nicole, Peter....... en de rest.

Annemijn, Tim en Noah waren erg blij elkaar weer te zien en Floor(tje) en Levi konden elkaar weer in de armen sluiten (een romanschrijver zal ik waarschijnlijk wel nooit worden). Caravan op zijn plekkie, voortent geïnstalleerd, tijd voor ronde 2 van de vakantie. Met Hilde haar voet gaat het prima. Er zijn inderdaad inmiddels wat stukjes steen uitgerot en de wond begint er ook rustig uit te zien.

IMG_0772
De kids vermaken zich erg goed met elkaar en gisteren heb ik samen met Peter een mooie fietstocht gemaakt met mooie klimmetjes en lange afdalingen. Nu plenst het van de regen en we zijn blij dat we gisteren ook de voorzijde van de voortent er aan hebben gezet. Vandaag blijft het minder weer dus gaan we zo een uitstapje maken.

Het echtpaar (Levi en Floor moeten langzaam hun tol betalen voor de uitputtende vakantie -:)), lagen op de de terugweg van ons gezellige maar natte uitje heerlik te ronken in de auto.

IMG_0779 IMG_0775 IMG_0778
Wordt vervolgd!